Priser og praktisk

Den første konsultation:

Når man vælger en psykolog, er det afgørende, at man oplever en god personlig kemi, og at man synes, man er på bølgelængde med psykologen. Ellers mangler de nødvendige rammer for en tillidsfuld relation, hvor man er tryg ved at betro sig, åbne sig op og arbejde med sig selv.

Derfor er første konsultation ved mig altid gratis og uforpligtende, så man kan få lov at mærke efter, om samarbejdet føles rigtigt, inden man eventuelt begynder et forløb. Ved første konsultation snakker vi om dine problematikker og dine forventninger til et eventuelt forløb, samt mine forslag til, hvordan vi i fællesskab kan hjælpe dig.

Priser:

Efter første konsultation er prisen:
1100 kr. pr. konsultation af en times varighed ved terapi i følgende områder: København K, Nørrebro, Østerbro, Vesterbro, Nordvest, Valby, Vanløse, Frederiksberg, Rødovre, Glostrup, Brøndby, Hvidovre, Brønshøj og Husum.

Hvis du har brug for et forløb hos en psykolog, men ikke har det økonomiske råderum, er du meget velkommen til at kontakte mig, da jeg i visse tilfælde kan tilbyde prisreduktioner.

Bor du i Storkøbenhavn, men uden for disse områder, er du dog velkommen til at kontakte mig. Jeg laver sommetider særaftaler afhængig af, hvilket område du bor i.

Book en tid:

I forbindelse med den nye datalovgivning skal skriftlig kommunikation mellem psykolog og klient foregå via sikre forbindelser, så der ikke er risiko for, at andre kan få adgang til dine private oplysninger. Hvis du ønsker at booke en tid, kan du derfor kontakte mig gennem nedenstående kontaktformular, så ringer jeg dig op. Du kan også ringe til mig på: 21 25 10 87 – hvis du ikke kan få fat i mig, kan du lægge en besked, så ringer jeg tilbage hurtigst muligt. Jacob tænker vi beholder kontaktformularen som den er – det fungerer SUPER!

Anden praktisk information:

Jeg er medlem af Dansk Psykologforening samt Selskabet Danske Neuropsykologer. Jeg tilbyder prisreduktioner hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark eller har en henvisning fra lægen.

Kontakt Mig

Send mig en mail med nedenstående formular eller ring til mig for at booke en konsultation

Facebook