Om mig

Jeg hedder Katrine Sværke. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet med retning indenfor neuropsykologi. Neuropsykologi er det område inden for psykologien, der beskæftiger sig med, hvordan hjernen danner grundlaget for vores adfærd, følelser og tanker, og hvordan vores hjerne påvirkes af alt fra hjerneskader og stress til reklamer og teknologi.

Mit mål er at anvende min neuropsykologiske baggrund til at give andre mennesker ny viden om deres hjerner, og gøre dem i tand til at anvende denne viden fagligt eller personligt. Derfor arbejder jeg primært med formidling og vidensdeling samt med forskellige konsulentopgaver.

Hertil udbyder jeg terapi til mennesker med hjernesygdomme og hjerneskader, samt til mennesker med andre udfordringer, hvor viden om deres egen hjerne kan hjælpe dem i deres proces: Eksempelvis ved stress eller kriser.

Ud over at være selvstændig, arbejder jeg på Neurologisk afdeling på Bispebjerg Hospital. Her arbejder jeg med neuropsykologisk udredning og krisesamtaler ved hjerneskader og hjernesygdomme. Hertil forsker jeg i samarbejde med dygtige kollegaer indenfor følgende områder:

  • Effekten af computerbaserede hjernetræningsprogrammer ved hjernesygdomme og hjerneskader.
  • Mentale og følelsesmæssige aspekter ved hjernesygdomme.
  • Hvordan forskellige typer medicin og hjerneoperationer påvirker mennesker med hjernesygdomme mentalt på kort og på lang sigt.
  • Virkningen af nye kommunikationsteknologier til mennesker med hjernesygdomme.

Se mine publicerede forskningsartikler HER

Se mit CV på Linkedin HER

 

Kontakt Mig

Send mig en mail med nedenstående formular eller ring til mig for at booke en konsultation

Facebook