Foredrag og undervisning

Har din organisation, virksomhed eller forening lyst til at blive klogere på, hvordan hjernen fungerer, og i hvilket omfang denne viden kan anvendes til at skabe forandringer i hverdagen, arbejdslivet og tilværelsen generelt?

Jeg kan bookes til foredrag, undervisning og workshops i hele landet. Længde og fokus kan tilpasses efter jeres specifikke ønsker. Indholdet er evidensbaseret og af høj faglig kvalitet, samt præsenteret på en måde, der passer til arrangementet og tilhørernes aktuelle viden.

Emner kan bl.a. være:

– Hjernetræning og hjernefitness: Hvad er fup og fakta i hjernetræning, hvad kan man få ud af at træne sin hjerne, og kan det betale sig?

– Adfærdsdesign: På hvilke måder styrer vores hjerne vores adfærd, og hvordan kan vi bruge denne viden til at målrette adfærdsændringer hos os selv og andre?

– Lykke, tilfredshed og arbejdsglæde: Hvad er ’lykke’ for en størrelse? I hvilket omfang er vores hjerner ansvarlige for vores generelle trivsel og tilfredshed, og hvordan kan den aktuelle viden om dette anvendes til at skabe mere tilfredshed i arbejdslivet, hverdagen og tilværelsen generelt?

– Statusangst: Hvorfor bekymrer vi mennesker os så meget om vores status i samfundet og om andres syn på os, og hvordan kan vi med indsigt i vores egne hjerner give den såkaldte statusangst mindre magt i vores liv?

– Stress, kriser og belastningsreaktioner fra et neuropsykologisk perspektiv.

– Skizofreni. Se siden Særligt om skizofreni

– Foredrag og undervisning i hjerneskader eller hjernesygdomme set fra et neuropsykologisk perspektiv.

– Andre hjernerelaterede emner, hvor I ønsker at blive opdateret på den nyeste neuropsykologiske viden og forskning

Kontakt mig for priser samt ønsker til indhold og længde. Jeg tager også meget gerne imod andre forespørgsler eller spørgsmål.

Kontakt Mig

Send mig en mail med nedenstående formular eller ring til mig for at booke en konsultation

Facebook